top of page

BOOKING

Joyful Voices kan bookes til en fantastisk koncertoplevelse i hele Danmark året rundt. 

Koncerten tilpasses dit behov - vi synger gladeligt til både store og små arrangementer; i kirken, i teltet, på græsplænen, i festsalen etc. 

 

For yderligere information kan du henvende dig via kontaktformularen, på vores mail joyfulvoicescontact@gmail.com eller direkte til Kathrine eller Lina fra bestyrelsen:

Kathrine Lundqvist - Tlf. +45 22 90 19 06 
Lina Vedsted Pedersen - Tlf. +45 42 72 59 95

 

Navn *

E-mail *

Emne

Besked

Sucess! Besked modtaget.

HVAD SIGER VORES PUBLIKUMMER?

Fantastisk at tilbringe en mørk mandag vinteraften til en koncert med Joyful Voices og gå derfra med stemmerne og tonerne ringende i ørene. Et kor med så mange dygtige solister og med så forskelligt repertoire der stadig lyder som et kor. Så nu er jeg klar til endnu et par mørke vinterdage. 

Dorte Rasmussen

Mårslet, Midtjylland

Har været til den mest fantastiske koncert - kæft det var fedt. Det er noget alle burde prøve, man bliver virkelig revet med og de synger vildt godt. Tusind tak for en dejlig aften!

Kim Rodrigo Galliano Brouer

Vivild, Djursland

Joyful Voices skal både ses og høres!

Ca. 30 meget dygtige korsanger, der sprudler af energi og livsglæde og samtidig tager os publikum med på en fantastisk, musikalsk rejse.Flere dygtige solister står glade frem, nok også takket være deres meget dygtige og inspirerende korleder/dirigent, som med smil og sin store passion for gospel formår at hente det ypperste frem. Tak for en dejlig koncert!

Micky Jürgensen

Tinglev, Sønderjylland

Please reload

bottom of page