top of page

DERFOR SYNGER VI I

JOYFUL VOICES...

Der findes intet kor som Joyful Voices; det gode sociale fællesskab, energien, nærværet, fede sange og smukke stemmer alt sammen på et sted - hvem kan ønske sig mere?

- Caroline

Mandag bliver en så meget bedre dag af at synge med Joyful Voices. Det er et fantastisk musikalsk og venskabeligt fællesskab, hvor jeg både udvikler mig personligt og kreativt.

- Emma

Jeg synger i Joyful Voices, fordi det er så fedt at synge sammen med andre passionerede og dygtige sangere - det giver livsglæde og energi, og så er kirkerummet fantastisk at synge i!

- Nina

Gospelmusikken tager dig gennem hele følelsesregistreret, bevæger dig inde- og udefra, rører dig til tårer og opildner til dansefest med himmelstrakte arme. Derfor synger jeg i Joyful Voices.

- Astrid

Jeg synger i Joyful Voices, fordi jeg glemmer mine hverdagsproblemer i et par timer, hvor jeg bare nyder fælles- skabet og at synge og bruge min krop. Jeg går derfra gladere og lettere.

- Lina

Jeg har det med sang, som jeg har det med hundehvalpe. Det formår altid at frembringe et smil på læben. Derfor vil jeg for alt i verden ikke undvære mit dejlige kor.

- Frigg

Jeg synger i Joyful Voices, fordi jeg bare bliver  glad. Vores mandagsøvere er en fantastisk start på ugen. I en meget travl hverdag er det befriende bare at synge bare for at synge.

- Bille

bottom of page