OM OS

Joyful Voices øver hver mandag fra klokken 19.00 til 21.30 i Skt. Johannes Kirke på Trøjborg.

Koret består primært af unge sangere i alderen 20-30 år, men er åbent for ansøgere i alle aldre. Joyful Voices er under ledelse af Johanna Løhde Nielsen, som er uddannet rytmisk sanger og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium. Vi er et socialt og energifyldt kor med klare målsætninger og store ambitioner.

 

Vi har årlige koncerter i foråret og op til jul og optagelsesprøver forud for en ny sæson i hhv. august og januar. Hvis du synes, at noget af det lyder spændende, er du altid velkommen til at kontakte os om flere informationer lige her.

 

HVAD SIGER VORES KORMEDLEMMER OM AT SYNGE I JOYFUL VOICES?

Der findes intet kor som Joyful Voices; det gode sociale fællesskab, energien, nærværet, fede sange og smukke stemmer alt sammen på et sted - hvem kan ønske sig mere?

- Caroline

Mandag bliver en så meget bedre dag af at synge med Joyful Voices. Det er et fantastisk musikalsk og venskabeligt fællesskab, hvor jeg både udvikler mig personligt og kreativt.

- Emma

Jeg synger i Joyful Voices, fordi det er så fedt at synge sammen med andre passionerede og dygtige sangere - det giver livsglæde og energi, og så er kirkerummet fantastisk at synge i!

- Nina

Gospelmusikken tager dig gennem hele følelsesregistreret, bevæger dig inde- og udefra, rører dig til tårer og opildner til dansefest med himmelstrakte arme. Derfor synger jeg i Joyful Voices.

- Astrid

Jeg synger i Joyful Voices, fordi jeg glemmer mine hverdagsproblemer i et par timer, hvor jeg bare nyder fælles- skabet og at synge og bruge min krop. Jeg går derfra gladere og lettere.

- Lina

Jeg har det med sang, som jeg har det med hundehvalpe. Det formår altid at frembringe et smil på læben. Derfor vil jeg for alt i verden ikke undvære mit dejlige kor.

- Frigg

Jeg synger i Joyful Voices, fordi jeg bare bliver  glad. Vores mandagsøvere er en fantastisk start på ugen. I en meget travl hverdag er det befriende bare at synge bare for at synge.

- Bille