top of page

VIL DU SYNGE MED?

Det er dig, vi leder efter

... hvis du også har lyst til at være en del af et energisk og humørfyldt gospelkor med en masse dejlige stemmer, et fantastisk sammenhold og høje ambitioner - og du drømmer om at udfordre og udvikle din stemme og dit udtryk og nørde sangteknikker, dynamikker og lækre melodiske gospel-detaljer.


Joyful Voices er et ungdommeligt kor udgjort af en unik fordeling af kvindelige og mandlige sangere i stemmegrupperne sopran, alt og tenor. Vi øver ca. hveranden torsdag kl. 19-21:30 i Skt. Johannes Kirke på Trøjborg i Aarhus, og vores repetoire består af både gospelklassikere og moderne fortolkninger. 

Optagelsesprøver ligger altid i starten af en ny sæson, dvs. januar og august. Til optagelsesprøven vil vi komme omkring sang- og rytmeøvelser, og herudover vil vi glæde os til at høre dig synge en sang af eget valg.


Medlemskab i koret koster 800 kr. pr. sæson (halvårligt). Næste optagelsesprøve er 15. august 2024. Tilmeld dig lige her.

Tilmeld dig vores næste optagelsesprøve 15. august 2024 lige her

Hvilken stemmegruppe er du?
Har du sunget i kor tidligere?

Tak, vi har modtaget din tilmelding - du modtager snart en mail fra os

* Ja tak, Joyful Voices må gerne kontakte mig på mail for at give mig informationer om optagelsesprøver og andre nyheder fra koret. Vi bruger kun dine oplysninger til at sende dig relevant kommunikation, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

bottom of page